27 juni 2012
 

DirectLease

Tank App kent nu ook locaties voor aardgas

27 juni 2012 | De Tank App van DirectLease weet nu ook de voordeligste aardgas en groengas tankstations te vinden. De gratis app is inmiddels ruim 100.000 keer gedownload en is beschikbaar voor iPhone en Android.

Met de DirectLease Tankservice, zoals de App officieel heet, vinden benzine- en dieselrijders waar dan ook in Nederland eenvoudig de voordeligste pomp. Automobilisten die op aardgas/groengas rijden, kunnen de App voortaan inzetten om makkelijk de inmiddels 92 vulpunten in Nederland te lokaliseren.

DirectLease

DirectLease, bedenker van de Brandstof App, maakt zich sterk voor duidelijkheid aan consumenten en zakelijke rijders die precies willen weten waar ze wat kunnen krijgen en tegen welke prijs. Directeur Arjan Stuij: "Het is begonnen met het transparant maken van de brandstofprijzen. Nu de brandstoffen milieuvriendelijker worden, passen wij onze App daar graag op aan. Een logische volgende stap zou zijn om alle oplaadpunten voor elektrische auto's in Nederland op te nemen in de DirectLease Tankservice. Een ontwikkeling die wij met het oog op het milieu van harte toejuichen".

DirectLease
 
Websitewww.directlease.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!