20 juni 2012
 

Lamborghini

Pon is partner voor Lamborghini in Nederland

20 juni 2012 | Het luxueuze Italiaanse sportautomerk Lamborghini was op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger in Nederland. De samenwerking met Pon is een logische keuze voor beide partijen, vanwege de jarenlange ervaring van Pon op het gebied van exclusieve auto's. Daaronder vallen vele decennia als importeur van Porsche dat, net als Lamborghini, gelieerd is aan Volkswagen. De afgelopen tijd was men bij Pon druk met het aankleden en meubileren van de showroom en de werkplaats in Het Koopmanshuis in Leusden. De deuren van deze centraal gelegen showroom worden geopend op 20 juni 2012.

Automobili Lamborghini is opgericht in 1963 en gevestigd in Sant'Agata Bolognese in het noordoosten van Italië. Daar produceert Lamborghini de meest begerenswaardige supersportauto's ter wereld. Met de presentatie in Genève van de Aventador LP 700-4 als maatstaf in zijn klasse, heeft Lamborghini opnieuw een mijlpaal bereikt in de geschiedenis van luxueuze sportauto's.

Lamborghini

Met meer dan 120 dealers wereldwijd zet Automobili Lamborghini de reeks supersportauto's voort die onder meer de 350GT, de Miura, de Espada, de Countach, de Diablo, de Murciélago, de Reventón Coupé en Roadster, de Gallardo LP 560-4 Coupé en Spyder, de Gallardo LP 570-4 Superleggera en de laatste open variant LP 570-4 Spyder Performante omvat.

In de afgelopen zestig jaar heeft Pon een goede reputatie opgebouwd in de markt voor exclusieve automobielen. De expertise, toewijding en positie binnen deze markt waren voor Lamborghini de belangrijkste redenen om Pon te kiezen als exclusieve partner voor Nederland.

Lamborghini
 
Websitewww.lamborghini-nethe
Deel via