23 mei 2012
Seat Mii

Seat Mii

Seat Mii met gratis airco

23 mei 2012 | Onder het credo 'Mei-maand – Mii-maand' maakt de Seat Mii 3-deurs nu zijn opwachting in Nederland. Daarbij hoort een introductieaanbieding met gratis airconditioning voor alle uitvoeringen van zowel de 3-deurs als 5-deurs. Tevens lanceert Seat een financieringsaanbod met 0% rente.

Tot en met eind juli krijgen alle kopers van een Seat Mii (m.u.v. Entry) airconditioning zonder meerprijs geleverd en dat betekent een klantvoordeel van €475,-.

Seat Mii

In combinatie met gratis airconditioning is de Seat Mii Reference te rijden vanaf €8.315,-. Deze actie is ook van toepassing op de uitvoeringen Style, Style Chic en Style Sport.

Voor kopers die hun Mii liever gespreid betalen, introduceert Seat tegelijkertijd een financieringsaanbod voor de 3-deurs Mii, en tevens voor de 5-deurs, die na de zomer arriveert maar nu al te bestellen is. Mii-kopers profiteren tot en met 31 juli namelijk van een financiering met 0% rente over een looptijd van drie jaar. Daarbij wordt de helft van het aanschafbedrag van de Mii aanbetaald of voldaan door middel van inruil, en betalen Mii-rijders de andere helft in 36 gelijke maandelijkse termijnen, zonder rente.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!