23 mei 2012
Renault Twizy

Renault Twizy

Unieke Renault Twizy in oplage van 15 stuks

23 mei 2012 | Rondrijden in een ultiem coole Renault Twizy én een reis naar Ibiza: dat kan met de Renault Twizy Cool Summer Experience. Renault levert dit exclusieve pakket in samenwerking met Radio 538. Vijftien kopers krijgen de mogelijkheid zich te onderscheiden met de Renault Twizy Cool Summer Experience. Dit unieke pakket bestaat uit drie gedeelten: exclusieve accessoires, een Ibiza-experience en diverse goodies.

Met de accessoires uit het Renault Twizy Cool Summer Experience-pakket kan de koper zijn Renault Twizy nóg meer karakter geven. Er zijn lichtmetalen wielen in een kleur naar keuze en de Parrot-module maakt het mogelijk om handsfree te bellen en te genieten van muziek via Streaming Bluetooth Audio of een externe mediaspeler.

De speciaal ontwikkelde striping in de herkenbare SoMe-uitstraling van de Renault Twizy-campagne en de badge met uniek nummer (1 tot en met 15) vergroten de exclusiviteit van het pakket.

Renault Twizy

Voor de ultieme Twizy-beleving bevat het pakket ook een vierdaagse reis voor twee personen naar party-eiland Ibiza. Daarbij inbegrepen zijn een verblijf voor vier nachten in de 538 Villa inclusief ontbijt, een boottocht én een bezoek aan club Pacha.

Voor een blijvende experience krijgt de koper van de Renault Twizy Cool Summer Experience ook extra's als een jaarabonnement op Louder Magazine, het Ultimate 538 Summer Music Pack en diverse leuke Pacha-goodies.

Het Renault Twizy Cool Summer Experience-pakket is leverbaar in een gelimiteerde oplage van slechts vijftien exemplaren voor 2.580 euro zonder lichtmetalen wielen, of 2.950 euro met lichtmetalen wielen.