11 mei 2012
 

Smart eScooter

Smart eScooter komt in 2014 op de markt

11 mei 2012 | Smart heeft besloten de volledig elektrisch aangedreven eScooter in 2014 op de markt te brengen. Daarmee breidt het merk zijn aanbod van elektrisch aangedreven voertuigen voor gebruik in de stad verder uit.

De Smart eScooter beleefde zijn wereldpremière op de autotentoonstelling van Parijs in 2010. Hij werd daar tentoongesteld als onderdeel van de visie van Smart op mobiliteitsconcepten voor steden, waartoe ook de onlangs geïntroduceerde eBike en ForTwo ED behoren.

Smart eScooter

De definitieve versie van de Smart eScooter wordt binnen twee jaar gepresenteerd. Evenals het prototype is hij volledig elektrisch aangedreven en dus lokaal emissievrij. Het uiterlijk wordt ten opzichte van het studiemodel uit 2010 verder ontwikkeld en verfijnd; ook de eScooter zal direct als Smart herkenbaar zijn.

Met de komst van de eScooter biedt Smart een compleet voertuigportfolio voor emissievrije stedelijke mobiliteit. Met de elektrisch aangedreven eBike, de ForTwo en binnenkort de eScooter draagt Smart naar eigen zeggen bij aan een beter leefklimaat in stedelijke omgevingen. Niet alleen doordat deze vervoermiddelen geen schadelijke stoffen uitstoten, maar ook door hun compacte, praktische afmetingen.

Smart eScooter
 
Websitewww.smart.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!