24 april 2012
 

Chevrolet EN-V

GT toont Chevrolet EN-V 2.0 Concept

24 april 2012 | General Motors heeft vandaag tijdens de Auto China 2012 autoshow zijn visie op de toekomst getoond met de Chevrolet EN-V 2.0 concept. Het is een volgende versie van het mobiliteitsconcept van GM dat in 2010 op de World Expo in Shanghai werd onthuld.

Het originele EN-V (Electric Networked-Vehicle) concept stond centraal in het SAIC-GM Paviljoen tijdens de World Expo 2010 in Shanghai. Het tweezits elektrische voertuig is gebaseerd op het samenkomen van elektrificatie en connectiviteit. Het was ontwikkeld om de mogelijkheden te laten zien om de zorgen te verlichten betreffende verkeerscongestie, luchtkwaliteit en betaalbaarheid voor de steden van morgen.

Chevrolet EN-V

De EN-V 2.0 concept heeft voorzieningen die een must zijn voor consumenten zoals climate control en voldoende opbergruimte. Daarnaast moet er onder alle weers- en wegomstandigheden mee gereden kunnen worden.

De draadloze communicatie maakt een 'sociaal netwerk' mogelijk dat door bestuurders en inzittenden gebruikt kan worden om onderweg te communiceren met vrienden of zakenrelaties. GM verwacht EN-V 2.0 prototypemodellen in te kunnen zetten voor pilot projecten in China.

Chevrolet EN-V
 
Websitewww.chevrolet.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!