Akkoord Autozine.nl maakt gebruik van cookies om advertenties te tonen. Klik hier voor meer informatie. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'akkoord' te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.
Publicatiedatum: 5 april 2012
Nissan Note (2006 - 2013)

Nissan Note (2006 - 2013)

Rijkere uitrusting voor Nissan Note

5 april 2012 | Nissan rust zijn compacte ruimteauto Note completer uit en voert enkele uiterlijke wijzigingen door. Desondanks blijft de prijs ongewijzigd. De vernieuwde Nissan Note is per direct leverbaar.

Door subtiele wijzigingen oogt de Nissan Note moderner. Nieuw zijn onder meer de zwart-met-zilverkleurige lichtmetalen 16-inch wielen en de verchroomde omlijsting rond de mistlampen aan de voorzijde.

De interieurbekleding is voorzien van blauw stikwerk, net als het met leder beklede stuurwiel. Verder is het Nissan Connect-navigatiesysteem uitgevoerd in zwarte pianolak. Op de Connect Edition zijn in het vervolg parkeersensoren standaard.

De wijzigingen aan de Nissan NOTE gelden alleen voor de uitvoeringen Life+, Connect Edition en Tekna. De prijzen zijn ongewijzigd. De consument krijgt dus een luxer uitgeruste auto voor prijzen vanaf 17.390 euro.

Nissan Note (2006 - 2013)
 
Websitewww.nissan.nl
Meer informatie
Categoriemodelwijzigingen
 

Meer nieuws over de Nissan Note (2006 - 2013)

 
newsVernieuwde Nissan Note nu bij de dealer 
newsFacelift voor Nissan Note 
newsGratis Comfort Pack bij Nissan Note 
news4,5 miljoen Nissan gebouwd in Sunderland 
newsGratis autowassen bij Nissan Note