5 april 2012
Nissan Juke

Nissan Juke

Nissan presenteert Juke Urban Premium

5 april 2012 | Nissan introduceert een nieuwe uitvoering van de Juke: de Urban Premium. Het uitrustingsniveau is verkrijgbaar in combinatie met alle motoren en transmissies van het Juke-gamma. De meerprijs bedraagt 530 euro ten opzichte van de Tekna-uitvoering waarop hij gebaseerd is. Hiermee beginnen de prijzen van de Juke Urban Premium bij 24.280 euro.

De Urban Premium is het nieuwste uitrustingsniveau van de Nissans Juke. Aan de buitenzijde is deze meest luxe uitvoering te herkennen aan de zilverkleurige spiegelkappen en portiergrepen en de donkergrijze lichtmetalen 17-inchwielen.

Nissan Juke

Ook in het interieur straalt de Juke Urban Premium extra exclusiviteit uit. De stoelen zijn bekleed met zwart leder dat voorzien is van grijs stikwerk. De middenconsole, die geïnspireerd is op de tank van een motorfiets, de ventilatieroosters en de armsteunen voorin zijn voorzien van witte panelen.

Voor wie zijn JUKE Urban Premium een nog exclusievere uitstraling wil geven, heeft Nissan een speciaal accessoirepakket ontwikkeld. Dit Urban Premium Accessoire Pack kost 379 euro en omvat chromen instaplijsten bij de voorportieren met witte verlichting, veloursmatten met een grijs Juke-logo en een centrale armleuning met opbergruimte. De bekleding van dit laatste accessoire is in lijn met die van de stoelen: zwart leder met grijs stikwerk.

Nissan Juke

Bij de nieuwe uitvoering hoort de nieuwe carrosseriekleur "Night Shade", die vooralsnog exclusief voor de Urban Premium verkrijgbaar is.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!