24 maart 2012
 

Bentley

Pon is nieuwe vertegenwoordiger Bentley

24 maart 2012 | Pon's Automobielhandel is vanaf 1 mei de exclusieve partner van autofabrikant Bentley Motors in Nederland. Het Britse luxemerk was op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger. Voor zowel Pon als Bentley is de samenwerking vanzelfsprekend gezien de jarenlange ervaring van Pon in de markt voor exclusieve auto's. Zo is Pon al vele decennia de importeur van Porsche, dat net zoals Bentley onder de Volkswagen Group valt.

Op dit moment is Pon druk bezig met het inrichten van een nieuwe showroom en werkplaats in Het Koopmanshuis in Leusden. De centraal in Nederland gelegen locatie opent op 1 mei zijn deuren.

Bentley

Bentley is een van de meest exclusieve automerken ter wereld. Onlangs voegde Bentley een 500 pk sterke motor met een uitzonderlijke vermogen-emissieverhouding toe aan het gamma. Deze motor is er voor de Continental GT en GTC.

Pon heeft de afgelopen 60 jaar een sterke positie opgebouwd in de markt voor exclusieve auto's. Deze ervaring en een sterke marktpositie zijn de belangrijkste redenen voor Bentley om Pon te kiezen als exclusieve vertegenwoordiger in Nederland.

Bentley
 
Websitewww.pah.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!