28 februari 2012
 

Chevrolet

Chevrolet toont Youthconcepts in Geneve

28 februari 2012 | Chevrolet brengt twee conceptcars mee naar de Autosalon van Geneve. De twee Youthconcepts, de Code 130R en Tru 140S, hebben hun eerste optreden in Europa.

Chevrolet heeft een programma gelanceerd om jonge mensen te betrekken bij het design van de auto's van de toekomst. Twee conceptauto's zijn uit die dialoog voortgekomen: de Code 130R en de Tru 140S, die voor Europa hun eerste opwachting zullen maken tijdens de autoshow van Genève.

Chevrolet

De Code 130R met turbomotor is een vierpersoons coupé en heeft achterwielaandrijving, terwijl de voorwielaangedreven Tru 140S een betaalbare exotische vierpersoons sportcoupé is. In de twee conceptauto's stelt connectiviteit de bestuurders in staat om hun auto's te personaliseren, een cruciaal element voor de huidige en toekomstige kopers.

Tijdens de Autosalon van Genève staan hostesses met iPads paraat om te luisteren naar jongeren uit Europa die in staat zijn te omschrijven wat zij verlangen van een auto, en over welke elementen van connectiviteit en functionaliteit de auto moet beschikken.

Chevrolet Chevrolet
 
Websitewww.chevrolet.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!