1 maart 2012
Dacia Duster

Dacia Duster

Dacia Duster tijdelijk als Serie Limitee Delsey

1 maart 2012 | Dacia introduceert de Duster. Série Limitée Delsey. Dit is een speciale uitvoering van de Duster, die voor een speciale meerprijs diverse extra's biedt. Het model staat in april bij de dealer, maar is vanaf vandaag al te bestellen.

De Duster Série Limitée Delsey is een extra sportieve uitvoering van de Duster, met een vernieuwd exterieur en interieur. Zo is aan het beschikbare kleurenpalet de speciale metaallak Gris Olive toegevoegd. Deze nieuwe kleur past bij de Dark Metal aluminium wielen. De dakrails, uitgevoerd in chroom met satijnglans, en het verchroomde uitlaatsierstuk maken in combinatie met de donkere koplampmaskers en Dark Metal spiegelkappen, de sportieve looks compleet.

Binnenin valt de nieuwe bekleding, voorzien van rode sierstiksels, op. Ook het met leer beklede stuur en de dito pookknop zijn voorzien van stiksels in deze contrasterende kleur. Het interieur is afgewerkt met in grijsmetallic uitgevoerde accenten, zoals op de middenconsole en de deurpanelen.

Dacia Duster

Als klap op de vuurpijl krijgt de koper van deze speciale versie van de Duster ook nog eens een luxe trolley van bagagefabrikant Delsey cadeau.

De Duster Série Limitée Delsey is gebaseerd op de Lauréate-uitvoering en is verkrijgbaar vanaf 17.790 euro incl. BTW en BPM. Dat is 800 euro meer dan de Lauréate, terwijl de extra's een waarde van 1.800 euro vertegenwoordigen.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!