15 februari 2012
 

Cadillac ATS

Cadillac ATS sedan debuteert in Geneve

15 februari 2012 | De volledig nieuwe Cadillac ATS compacte sedan zal volgende maand zijn Europese première beleven tijdens de komende Geneva Motor Show. Hij heeft een nieuw onderstel met achterwielaandrijving. De ATS komt na de zomer in Europa op de markt.

Rijdynamiek en een laag voertuiggewicht zijn de belangrijkste eigenschappen van het volledig nieuwe ATS-voertuigplatform. Het is de meest wendbare en de lichtste auto ooit die het Cadillac-embleem heeft gedragen (1.542 kg). De aandrijving wordt verzorgd door een volledig nieuwe 2.0-liter viercilinder-turbomotor van 201 kW/273 pk.

Cadillac ATS

Tot de veiligheidsvoorzieningen van de ATS behoort een systeem dat obstakels en gevaren op de weg detecteert en de bestuurder helpt potentiele ongelukken te voorkomen. In sommige gevallen zullen de geavanceerde systemen van Cadillac om ongevallen te voorkomen, ingrijpen zonder actie van de bestuurder, zoals automatisch remmen.

Daarbij komt CUE (Cadillac User Experience), waarmee de ATS-rijders beschikken over een uitgebreid infotainment systeem.

Cadillac ATS
 
Websitewww.cadillaceurope.co
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!