16 februari 2012
Lexus CT

Lexus CT

Lexus CT 200h als Business Edition

16 februari 2012 | Lexus brengt een speciale versie van de CT 200h op de markt: de Business Edition. Zaken als 17 inch lichtmetalen velgen en een geïntegreerd navigatiesysteem zijn in deze uitvoering standaard. Daarnaast geniet de berijder van deze tijdelijke versie van een schitterend audiosysteem met 10 luidsprekers en een ingebouwde 6 CD-frontwisselaar. De CT 200h Business Edition kost 32.99 euro.

De CT 200h Business Edition biedt een voordeel van ruim € 2.000 zonder in te leveren op luxe en uitstraling. De berijder van deze exclusieve uitvoering profiteert van onder meer cruise control, sleutelloos startsysteem, USB aansluiting voor onder andere een iPod en Bluetooth handsfree telefoon-aansluiting.

Lexus CT

Naast het eerder genoemde HDD navigatiesysteem en het sprankelende audiosysteem, zijn ook een automatische transmissie, Carbon Graphite decoratiepaneel en een automatisch dimmende binnenspiegel standaard. De 17 inch tien-spaaks lichtmetalen velgen, LED dagrijverlichting en privacy glass complementeren het sportief gedistingeerde uiterlijk.

De CT 200h Business Edition is leverbaar in de kleuren White Pearl, Mercury Grey, Dark Opal, Sienna Brown of Black. Het interieur wordt geleverd in Panther Black of Silk Ivory, maar kan naar wens ook worden uitgevoerd met een nappa lederen bekleding inclusief stoelverwarming met drie standen.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!