10 februari 2012
 

Jeep

Jeep organiseert J Challenge

10 februari 2012 | Jeep organiseert de 'J Challenge'. Deze wedstrijd speelt zich online af op TheJChallenge.com. Deelnemers uit heel Europa kunnen hun eigen 'J factor' bewijzen. Per land zal de winnaar vervolgens deelnemen aan de 'J Day'. In het Italiaanse Balocco maakt hij/zij tijdens een dag terreinrijden kans op het winnen van de nieuwe Jeep Wrangler Arctic.

Door het aangaan van vijf verschillende uitdagingen, zullen alle deelnemers hun eigen "J factor" moeten bewijzen waar de Jeep waarden: originaliteit, passie, avontuur, vrijheid en authenticiteit centraal staan. In dit spel zullen de vaardigheden van de deelnemers getest worden door middel van hun activiteiten op belangrijkste sociale netwerken, zoals Facebook, Twitter, Instagram, Foursquare, Google Maps en Tumblr.

Jeep

Vervolgens zal elk land één winnaar afvaardigen die deelneemt aan de J Day die zich afspeelt op het Europese ontwikkelingsterrein van Jeep in Balocco in Italië. Deze speciale dag staat in het teken van terreinrijden om zodoende het uiterste uit zichzelf en de Wrangler te halen. Een loting bepaalt uiteindelijk wie de nieuwe Jeep Wrangler Arctic wint.

De Jeep Wrangler Arctic is leverbaar in zowel een tweedeurs uitvoering als een vierdeurs Unlimited versie en wordt aangedreven door de volledig nieuwe 3,6-liter V6 benzine motor gekoppeld aan een vijftraps automatische transmissie. Ook kan er gekozen worden voor de 2,8-liter turbo diesel die is gekoppeld is aan een handgeschakelde zesversnellingsbak of een vijftraps automatische transmissie.

Jeep

De standaarduitrusting van de nieuwe Arctic model biedt onder meer: airconditioning met automatische temperatuurregeling, met leder bekleed stuurwiel met geïntegreerde schakelaars, verwarmde zetels vóór, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, cruise control en uConnect multimedia infotainment-en navigatiesysteem met radio/cd/dvd/mp3/wma,usb-compatibiliteit, AUX-poort, 30 gigabyte harde schijf en 6,5-inch touchscreen.

Jeep Jeep
 
Websitewww.thejchallenge.com
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!