27 januari 2012
Seat Ibiza

Seat Ibiza

Seat Ibiza in prijs verlaagd

27 januari 2012 | Om de Ibiza voor nog breder publiek toegankelijk te maken, heeft Seat per direct de prijzen van alle Ibiza-versies met 600 euro naar beneden toe aangepast. Tegelijkertijd introduceert Seat enkele nieuwe financieringsvormen. Voor de Ibiza en blijft de belastingvrijstelling voor de Ibiza E-Ecomotive gedurende 2012 onverminderd van kracht.

Dankzij de prijsaanpassing zijn de COPA-versies van de Ibiza nu leverbaar vanaf € 15.095,-. Standaard vertrouwt de Ibiza COPA op airconditioning, lichtmetalen velgen, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, mistlampen en cruise control.

Seat Ibiza

De Seat Ibiza (Club), ondermeer voorzien van airconditioning en een audiosysteem, is in ons land voortaan leverbaar vanaf € 11.495,-.

Tegelijk met de prijsaanpassing voor de Ibiza, heeft Seat in samenwerking met Seat Bank twee financieringsmogelijkheden voor de Ibiza geïntroduceerd:

  1. de 50/50 deal, waarbij de koper 50% van het aankoopbedrag bij de aflevering betaalt en de andere 50% maximaal 1 jaar later;
  2. twee maanden gratis Seat Abonnement, waarbij Ibiza-kopers bij het afsluiten van een Seat Abonnement, met een vaste maandelijkse aflossing, de eerste twee maanden niets betalen.
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!