10 januari 2012
 

BMW

BMW 1, 3 en 5 Serie met gratis automaat

10 januari 2012 | De viercilindermodellen van de nieuwe BMW 1, 3 en 5 Serie zijn tijdelijk zonder meerprijs voorzien van achttraps automatische transmissie. Daarmee bespaart BMW de kopers tot wel 2.500 euro bij aanschaf en het milieu een CO2-emissie van gemiddeld bijna 50 kg per jaar per auto. Omdat onder andere de BMW 320i met automatische transmissie zuiniger is dan de handgeschakelde variant, valt dit model als Innovation Edition nu standaard in de gunstigere 20 procent bijtellingcatagorie.

De nieuwe "Steptronic" transmissie van BMW is te combineren met alle leverbare krachtbronnenen is nu tot en met 31 maart 2012 in combinatie met de viercilinder benzine- en dieselmotoren in de 1 Serie 5-deurs, de 3 Serie Sedan en de 5 Serie Sedan en Touring zonder meerprijs bestelbaar als "Innovation Edition".

BMW

Voor de sportief ingestelde bestuurder is op deze modellen ook de achttraps automatische sporttransmissie leverbaar voor een meerprijs van 186 euro.

In combinatie met automatische transmissie voldoet de nieuwe BMW 3 Serie standaard aan de normen voor 20 procent bijtelling. De BMW 316d en 320d EfficientDynamics Edition deden dat al maar de BMW 320i alleen i.c.m. de optionele automatische transmissie. Nu kan de zakelijke rijder van een BMW 320i dus ook zonder meerprijs profiteren van een gunstigere bijtelling.

BMW
 
Websitewww.bmw.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!