8 december 2011
 

Porsche 911

Porsche maakt spreekbeurtpakket voor 911

8 december 2011 | Ter ere van de introductie van de nieuwe 911 maken scholieren die het Porsche Spreekbeurt Pakket via Porsche.nl/kids downloaden kans op een bijzondere verrassing. Door de download vergezeld te laten gaan van een originele motivatie, maken ze kans op een rit in de nieuwe Porsche 911 met coureur Jeroen Bleekemolen aan het stuur. Daarnaast ontvangt iedereen die een motivatie instuurt een bouwplaat van de nieuwe 911. Deze actie loopt tot 31 januari 2012 aanstaande.

Porsche introduceerde het Spreekbeurt Pakket in maart 2010. Het groeide uit tot een groot succes: de teller van het aantal downloads staat op meer dan tweeduizend. Het pakket is uitsluitend te downloaden via Porsche.nl/kids en bevat een levendige basis voor een spreekbeurt over verleden, heden én toekomst van Porsche. Dit alles in het Nederlands en toegespitst op leerlingen van de basisschool. Uiteraard bevat het pakket ook een groot aantal foto's – handig voor bijvoorbeeld een presentatie.

Porsche 911

Elke scholier die het Spreekbeurt Pakket vóór 31 januari aanvraagt én daarbij zo origineel mogelijk aangeeft waarom juist hij/zij eens in de nieuwe 911 zou moeten rijden, maakt kans op een heel speciale prijs. Hij of zij wordt namelijk thuis opgehaald door Jeroen Bleekmolen.

De Porsche-coureur heeft dan natuurlijk de nieuwste Porsche 911 bij zich. Jeroen trakteert de leergierige Porsche-fan op een spectaculaire rit met de 911. Uiteraard geeft hij daarbij uitleg over de auto, maar hij beantwoordt net zo graag vragen over de 911 in race-uitvoering waarmee hij in de Porsche Supercup racet.

Porsche 911
 
Websitewww.porsche.nl/kids
Deel via