7 december 2011
 

Audi Club International

Nieuwe website voor Audi Club International Nederland

7 december 2011 | Audi Club International Nederland, de overkoepelende vereniging voor merkenclubs van Audi, Auto Union, DKW, Wanderer, Horch en NSU, heeft een nieuwe website én een Facebook-pagina. Om op hoogte te blijven van het laatste nieuws, volstaat het 'liken' van de Facebook-pagina. Deze legt door middel van een discussiemogelijkheid ook de link tussen clubleden en fans die (nog geen) lid zijn.

De nieuwe website en Facebook-pagina zijn tot stand gekomen door een intensieve samenwerking van de Audi Club Internationaal Nederland en Audi Nederland. Beide bronnen bieden uitgebreide informatie over (club)evenementen. De Facebook-pagina maakt ook snelle interactie tussen leden mogelijk. Denk daarbij aan discussies, het uitwisselen van kennis en het delen van nieuws, foto's, video's en links.

Ernst Phielix, voorzitter Audi Club Internationaal Nederland, zei daarover: "Bij autoclubs gaat het niet alleen om auto's, maar vooral om 'gevoel' – zeker als het om mooie merken als die van ons draait. Met deze nieuwe website en Facebook-pagina kunnen we dat gevoel nog breder en efficiënter uitdragen!"

Audi Club International

De Audi Club International Nederland is de overkoepelende vereniging voor merkenclubs van Audi, Auto Union, DKW, Wanderer, Horch en NSU. Alle gekozen voorzitters van deze clubs hebben zitting in het bestuur. Door onder één vlag samen te werken, laten deze merkenclubs hun verbondenheid met het merk Audi zien en krijgen ze ondersteuning van Audi Nederland.

Gerard Jansen, directeur van de business Unit Audi van Pon's Automobielhandel: "Onze merken hebben een rijk verleden. Wij zien de Audi Club International Nederland als ' schatbewaarder' daarvan. De leden van de club zijn niet alleen eigenaren van historische modellen, ze hebben ook veel kennis en expertise in huis. Door de nieuwe site en Facebook-pagina kunnen nog meer mensen daarvan meegenieten. Het is dan ook vanzelfsprekend dat we dit van harte actief ondersteunen!"

De Audi Club Internationaal werkt ook nauw samen met Audi Tradition. Er zijn, volgens de indeling van Audi Tradition, vier afdelingen binnen de club: Auto Union, NSU, Audi Classic en Audi Lifestyle.

Audi Club International
 
Websitewww.audiclubinternati
Deel via