8 december 2011
Audi A1

Audi A1

Audi lanceert social media-brochure voor A1

8 december 2011 | Speciaal voor de A1 heeft Audi een social media-brochure ontwikkeld. De gepersonaliseerde brochure is te vinden op de Audi Nederland Facebook-pagina. In de brochure is tevens een prijsvraag opgenomen. Deelnemers maken daarmee kans op een jaar lang gratis Audi A1 rijden.

De nieuwe social media-brochure van de Audi A1 is gekoppeld aan Facebook, het grootste sociale netwerk ter wereld. Bij het inloggen maakt de Audi A1 social media-brochure gebruik van het Facebook-profiel van de geïnteresseerde. Op de openingspagina van de brochure verschijnt direct de bijbehorende profielfoto. Op de pagina's die volgen gaat de Audi A1 een rol spelen in zijn/haar sociale leven. Daarbij worden diverse functies van de Audi A1 ingezet. Zo laat het navigatiesysteem de laatste check-ins zien en het sound systeem speelt de favoriete muziek af.

Op diverse momenten verschijnen foto's van vrienden en de brochure krijgt een extra persoonlijk tintje door de weergave van prikbordfoto's en recente berichten. Bovendien komen de praktische connectiviteits-features van de Audi A1 hierin perfect naar voren. Deze unieke brochure laat daarmee precies zien hoe (goed) de Audi A1 in het eigen sociale leven past.

Audi A1

Via de social media-brochure kan de Audi A1 tot in detail geconfigureerd worden. Bovendien maakt hij het mogelijk in contact te komen met Audi om bijvoorbeeld een brochure en/of een proefrit aan te vragen.

Er bestaat bovendien een mogelijkheid tot het winnen van een jaar rijden in een Audi A1. Daarbij dient de geïnteresseerde uit te leggen waarom de A1 zo goed in zijn/haar sociale leven past. Hoe origineler de uitleg, des te groter de kans op de hoofdprijs: een jaar lang gratis rijden in een A1.