11 november 2011
 

Porsche 911

Porsche brengt app uit voor nieuwe 911

11 november 2011 | De nieuwe Porsche 911 (vanaf 3 december bij de officiële Porsche Centra) heeft nu ook zijn eigen Nederlandstalige app voor iPad, iPhone en iPod Touch. Hiermee komen alle kenmerken van het nieuwe model tot uiting. Door de app te delen, komt bovendien extra content beschikbaar. Net als de andere Porsche-apps is de 911-applicatie gratis te downloaden.

De 'nieuwe 911'-app biedt de mogelijkheid om op een bijzondere manier kennis te maken met een iconische sportwagen. De app biedt naast praktische informatie zoals de brochure op iPad-formaat vooral ook de emotie die kenmerkend is voor de 911. Bekijk in de kleurconfigurator de nieuwste kleuren van de 911 en plaats de afbeelding op het gewenste formaat eenvoudig in een eigen foto. Zo is het mogelijk om de nieuwe 911 voor de eigen deur of in de eigen garage te zetten.

Porsche 911

Andere functies van de app zijn de 360º exterieur en interieur view en een interactieve proefrit. Door de app via Facebook, Twitter of e-mail met vrienden te delen, krijgt de gebruiker bovendien toegang tot extra (liefhebbers) content zoals een 360º outdoor view, nieuwe routes en een weergave van de allereerste Porsche 911 uit 1963.

Ook nieuw in de Nederlandse App store is de "Chistophorus" app waarmee het automerk magazine nu ook 6 maal per jaar in Engels en Duits digitaal beschikbaar is op de iPad.

Porsche 911

Nieuw in de in Nederland ontwikkelde Porsche 360º app is een video waarbij iPad en iPhone-gebruikers kunnen instappen in de spectaculaire Porsche Cayman R. Voormalig Le Mans-winnaar Gijs van Lennep neemt je vervolgens mee voor een snelle ronde over de kombaan van Lelystad. Daarbij worden G-krachten van 2 tot wel 2,5G bereikt. De toch al bijzondere ervaring wint nog eens aan intensiteit doordat de passagier zelf de kijkrichting kan bepalen én veranderen.

Porsche 911 Porsche 911
 
Websitewww.porsche.nl/apps
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!