14 oktober 2011
Audi A7 Sportback

Audi A7 Sportback

Audi A7 tijdelijk als S-Edition

14 oktober 2011 | Het leveringsprogramma van de Audi A7 Sportback is uitgebreid met de S-Edition uitvoering. Tot de uitrusting behoren onder meer S-Line en S-Line interieur, lederen bekleding, MMI navigatie en automatische airconditioning (vier zones). De meerprijs voor de S-Edition bedraagt 11.200 euro. De oplage is beperkt.

De A7 Sportback in S-Edition uitvoering zet de sportiviteit van de auto nog eens extra aan. Zo is hij standaard uitgevoerd met S-Line. Dat omvat 19-inch lichtmetalen velgen, een sportonderstel, zwarte interieurbekleding, aluminium afwerkingsaccenten, sportstoelen, elektrisch verstelbare lendensteunen en een multifunctioneel driespaaks sportstuur.

Audi A7 Sportback

Ook S-Line exterieur met specifieke bumpers, een diffuser achter, verchroomde uitlaateindstukken en diverse S-Line aanduidingen (dorpels, voorspatborden) is standaard. Metallic-/pareleffectlak, Valcona leder, het lederpakket (lederen bekleding van middenconsole en portierarmgrepen), de Music interface, MMI navigatie, schakelpaddels aan het sportstuur, automatische airconditioning (vier klimaatzones), parkeerhulp plus, telefoonvoorbereiding, ambienteverlichting en een diefstalarm zijn eveneens inbegrepen bij de standaarduitrusting van de S-Edition uitvoering.

De waarde van alle extra's bedraagt € 21.362. De dealer factureert echter € 11.200 inclusief BTW en BPM. Alle A7 Sportback-modellen zijn leverbaar in S-Edition uitvoering. De Audi A7 Sportback S-Edition is in beperkte oplage beschikbaar.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!