10 oktober 2011
Volkswagen Up!

Volkswagen Up!

Volkswagen introduceert Up!-app

10 oktober 2011 | Volkswagen introduceert een app voor de iPhone, iPad en Ipod Touch die het mogelijk maakt om met de nieuwe Up! op een virtueel stadscircuit te racen. De Volkswagen Up! Challenge-app is gratis te downloaden in de App-store. De echte Up! is er vanaf februari.

Met de "Volkswagen Up! Challenge" is de Up! naar eigen smaak te configureren om er vervolgens mee aan de start van een race op een stadscircuit te verschijnen. De auto wordt bestuurd door middel van de 'knoppen' op het touchscreen of door het bewegen van de iPhone/iPad/iPod Touch. Er zijn zes circuits en drie moeilijkheidsgradaties.

Volkswagen Up!

Binnen de Up!-app is er keuze uit drie spelmodi: een tijdrace, een race waarbij de speler het opneemt tegen vijf andere Up!'s en 'multiplayer'. In deze laatste modus nemen maximaal drie deelnemers het met hun eigen iPhone/iPad/Ipod Touch tegen elkaar op. De 'observatiemodus' stelt toeschouwers in staat die race te volgen. Uitslagen en nieuwe records kunnen direct via Facebook worden gedeeld. In de app is een virtuele showroom van de Up! opgenomen.

De Volkswagen Up! staat vanaf februari 2012 bij de Nederlandse Volkswagen-dealers. Hij is leverbaar met driecilinder benzinemotoren met keus uit 60 pk/44 kW en 75 pk/55 kW). De prijslijst vermeldt bedragen vanaf 8.490.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!