30 september 2011
 

Chevrolet

Chevrolet betaalt BTW voor Spark en Aveo

30 september 2011 | 'Chevrolet betaalt uw BTW!'. Daarmee geeft Chevrolet in Nederland de aftrap voor een campagne waarbij het merk voor kopers van een nieuwe Spark of Aveo tot het einde van het jaar de BTW van 19% betaalt. Als gevolg van deze campagne is de Chevrolet Spark nu de goedkoopste auto van Nederland geworden en is de Spark BiFuel (LPG) de allereerste auto in ons land zonder enige vorm van belasting (BTW, BPM, wegenbelasting).

De Spark wordt door de 'Chevrolet betaalt uw BTW!' campagne de meest voordelige auto op de Nederlandse markt, met een consumentenprijs vanaf € 6.441,27 voor de L 1.0. Tegelijkertijd wordt de Spark de eerste auto in Nederland die geheel is vrijgesteld van welke belasting dan ook. Vanwege zijn zeer geringe brandstofverbruik was de Spark BiFuel in Nederland al vrijgesteld van BPM en Motorrijtuigenbelasting (MRB), waardoor BTW nog de enige vorm van belasting was. En die barrière neemt Chevrolet nu eveneens weg in de vorm van de 19% BTW-compensatie.

Chevrolet

Recent heeft Chevrolet het BiFuel-aanbod verder uitgebreid met de Spark BiFuel LE en LS+. Die bieden eveneens de zekerheid van BPM- en wegenbelastingvrijstelling, vallen tevens in het 14% bijtellingstarief, en bovendien betaalt Chevrolet ook voor deze nieuwe uitvoeringen nu de BTW.

Met de Spark LE BiFuel introduceert Chevrolet een nieuwe instapversie voor het Spark BiFuel-gamma, nu met een aanschafprijs vanaf € 8.063,03. Naast de vrijstelling van BPM, Motorrijtuigenbelasting en 19% BTW profiteert de Spark LE BiFuel ondermeer van ABS, stuurbekrachtiging, zes airbags, getint glas, bumpers in carrosseriekleur, verstelbare koplampen en een ISOFIX kinderstoelsysteem.

Chevrolet

De 5-deurs Spark BiFuel LS+ stadsauto met vijf zitplaatsen is boven de LS BiFuel gepositioneerd. Ten opzichte van de BiFuel LS is hij extra uitgerust met lederlook bekleding, zwarte middenconsole-afwerking, een lederen stuurwiel, zwarte sportstriping, parkeersensoren, zijskirts, zwart/zilveren 15' lichtmetalen velgen, LT-mistlampen en LT-bumpers vóór en achter. De Chevrolet Spark LS+ 1.0 BiFuel is nu te bestellen voor € 9.911,76.

De campagne 'Chevrolet betaalt uw BTW!' is van toepassing op Chevrolet Spark- en Aveo-modellen die vóór 31 december 2011 worden geregistreerd, en zolang de voorraad strekt.

Chevrolet Chevrolet
 
Websitewww.chevrolet.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!