26 september 2011
 

Tesla

Tesla opent showroom in Eindhoven

26 september 2011 | Tesla Motors breidt uit met de opening van een showroom in Eindhoven evenals een Service Center. Dit nieuwe centrum is het grootste Tesla Service center tot nu toe in Europa. Met het openen van deze twee vestigingen wordt het marktaandeel van Tesla flink vergroot, een markt die de laatste jaren al zeer ontvankelijk is gebleken voor Tesla's elektrische supercar, de Roadster. Mede vanwege dit feit heeft Tesla Motors een Nederlandstalige website gelanceerd.

De Tesla Showroom en het Tesla Service Center zijn strategisch gevestigd in de Benelux om het kopen en servicen van een Tesla zo snel en gemakkelijk mogelijk te maken voor het groeiende aantal klanten in de Benelux. Eindhoven is centraal gelegen in één van Tesla's grootste markten, de Benelux telt ruim 100 Roadsters. De nieuwe vestigingen zullen niet alleen de Benelux bedienen, maar zullen ook een "hub" zijn van en naar Duitsland en Denemarken.

Tesla

Het service center is ruim opgezet en biedt plaats aan vijf bruggen, een volledige service- en reparatie-inrichting voor de batterij en andere gespecialiseerde EV-apparatuur. Hiermee is het service center vergelijkbaar met de service centers in Californie en Londen.

"De nieuwe Tesla Showroom en het nieuwe Tesla Service Center stellen ons in staat om nog meer mensen te informeren en te enthousiasmeren over onze auto's en de voordelen van elektrisch rijden. Bovendien is het een geweldig platform voor de Roadster en Tesla's nieuwe exclusieve sedan, de Model S", Aldus Tesla's Vice President of Sales and Ownership Experience, George Blankenship. "Door de centrale ligging van Eindhoven in Europa kunnen vele klanten terecht in Eindhoven voor een onbezorgde servicebeurt aan hun Tesla".

Tesla
 
Websitewww.teslamotors.com
Deel via