22 september 2011
Land Rover Evoque

Land Rover Evoque

Range Rover Evoque nu bij de dealer

22 september 2011 | Na een lang aanlooptraject beleeft de nieuwe Range Rover Evoque op 22 september zijn Nederlandse marktintroductie. Vanaf die datum staat dit bijzondere model in de showrooms van de Nederlandse Land Rover dealers.

Met een 'dealer drive away' op donderdag 15 september jl. werd de officiële aftrap gegeven voor de Nederlandse marktintroductie van de Range Rover Evoque. Tijdens een feestelijke bijeenkomst bij de importeur in Beesd namen de Land Rover dealers hun demonstratie-auto's in ontvangst. Die auto's zijn vanaf 22 september beschikbaar zijn voor proefritten.

Land Rover Evoque

De grote belangstelling vertaalt zich inmiddels ook naar uitstekende verkoopcijfers, waarbij wereldwijd al meer dan 25.000 Range Rover Evoque's zijn verkocht voorafgaand aan de daadwerkelijke marktintroducties. Pre-sales in Nederland geven hetzelfde beeld te zien, waarbij inmiddels zo'n tweederde van de voor dit jaar beschikbare auto's een koper heeft gevonden.

Aspecten die kopers aanspreken zijn onder meer de vormgeving en de uitgebreide personaliseringsmogelijkheden, maar ook de 'groene' eigenschappen van de Range Rover Evoque, zoals een CO2-emissie vanaf 129 g/km, waardoor een groot deel van de uitvoeringen beschikbaar is met energielabels B en C.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!