12 september 2011
Lexus CT

Lexus CT

Lexus CT200h nu ook als F-Sport

12 september 2011 | Wie het uiterlijk van de Lexus CT 200h te braaf vindt, kan vanaf oktober de CT 200h F-Sport bestellen. Onderstel, uiterlijk en uitrusting worden aangepast. De F-Sport beleeft op de IAA Frankfurt zijn Europese debuut.

Ten opzichte van de normale versie, is de CT 200h F-Sport visueel sterk onder handen genomen. Het model heeft een aangepaste bodykit met een dubbele honingraat grille aan de voorkant, donkere 17 inch lichtmetalen velgen, sideskirts en een aangepast geperforeerd lederen stuurwiel, lederen schakelpook, zwarte hemelbekleding, aluminium pedalen en optionele geperforeerde 'Galaxy Black' lederen stoelbekleding.

Lexus CT

Onderhuids is het onderstel gericht op (nog) meer rijdynamiek. Zo maken onder meer de standaard veren en schokdempers plaats voor exemplaren met een meer sportieve inslag. Ook monteert Lexus in de CT 200h F-Sport standaard performance dempers om eventuele trillingen uit de extreem stijven carrosserie weg te filteren.

De CT 200h F-Sport zit royaler in de standaarduitrusting. Denk onder meer aan een in de binnenspiegel geïntegreerde achteruitrijcamera, Smart Entry met Smart Start, opgewaardeerd audio-systeem en LED koplampen.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!