23 augustus 2011
 

Chevrolet

Pakketvoordeel bij Chevrolet

23 augustus 2011 | In het jaar waarin Chevrolet zijn 100ste verjaardag viert, introduceert het merk zeven nieuwe modellen. In aanvulling daarop heeft Chevrolet voor diverse nieuwe én bestaande modellen recent een aantal aanbiedingen gelanceerd, met extra's en volop voordeel.

Zo is er het Comfort Pakket, dat voor alle uitvoeringen van de Chevrolet Spark te bestellen is. Het Comfort Pakket bestaat uit 15 inch lichtmetalen wielen (naar wens met zilveren of zwarte velgen) en een TomTom Europa Via 120 Live systeem, met onder andere een EU-wegenkaart, een 4,3 inch breedbeeld touchscreen, voice control en handsfree bellen. De prijs van dit Comfort Pakket voor de Spark bedraagt tijdelijk € 1.095,-.

Chevrolet

Nog zo'n propositie is het Introductie Pakket voor de compleet nieuwe Chevrolet Aveo. Het Introductie Pakket kost € 995,- en voorziet de Aveo's LS en LT bovenop hun reguliere uitrusting van parkeersensoren, een set velours automatten en een Garmin Nüvi 2360 ST navigatiesysteem met een semi integratiekit. Naast routenavigatie onderscheidt dit systeem zich door een 4,3 inch breedbeeld touchscreen, spraakcontrole en Bluetooth voor handsfree bellen.

Deze maand heeft Chevrolet in Nederland de Cruze Hatchback geïntroduceerd, de vijfdeursversie van de Cruze sedan, met een tijdelijk kennismakingsvoordeel van € 1.750,-. Er kunnen nog 200 kopers van een nieuwe Cruze Hatchback van dit aanbod profiteren door op Chevrolet.nl de speciale voordeelcheque te downloaden. Voor wie nog twijfelt heeft Chevrolet nu een Leder Pakket in petto. Daarmee wordt de Cruze Hatchback voorzien van een uniek lederen interieur, bestaande uit:

  • Zwarte lederen zitgedeelten en zijkanten van semi-leder
  • Zilveren stiksels
  • Een zwartlederen dashboard
  • Stoelverwarming voor de bestuurders- en bijrijdersstoel
Chevrolet

De prijs van dit tijdelijke, exclusieve Leder Pakket voor de Chevrolet Cruze Hatchback bedraagt € 1.265,-.

Naast de voordeelpakketten voor de Spark, Aveo en Cruze, en het kennismakingsvoordeel van € 1.750,- op de nieuwe Cruze Hatchback, is er nog meer voordeel bij Chevrolet te halen. Want wie nu een nieuwe Chevrolet Cruze sedan, Orlando of Captiva aanschaft, ontvangt tijdelijk een heel aantrekkelijk extra inruilvoordeel van € 1.000,-.

Chevrolet Chevrolet Chevrolet
 
Websitewww.chevrolet.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!