19 augustus 2011
 

Skoda

Skoda Octavia en Superb nu als Businessline

19 augustus 2011 | De Škoda Octavia en Superb zijn er nu ook als BusinessLine. De standaarduitrusting is extra omvangrijk en daar staat een gunstige verkoopprijs of aantrekkelijk leasetarief tegenover. Bovendien zijn er de zuinige benzine- en dieselmotoren, waardoor zelfs een grote auto als de Superb Combi BusinessLine met 20% fiscale bijtelling zakelijk te rijden is.

De Skoda Superb 1.6 TDI Greenline levert 77 kW (105 pk) en 250 Nm. Zowel de Hatchback als Combi kennen een gemiddeld verbruik van 4,4 l/100 km en een CO2-uitstoot van 114 g/km en vallen daarom in het gunstige bijtellingstarief van 20%.

De Superb Comfort BusinessLine heeft standaard onder meer een multifunctioneel lederen stuurwiel, climate control, het onlangs verbeterde full-colour navigatiesysteem Amundsen, parkeersensoren achter, regensensor en 16-inch lichtmetalen velgen. Bovendien is deze uitvoering voorzien van Bluetooth telefoonvoorbereiding.

Skoda

De Superb Hatchback Comfort BusinessLine is er vanaf € 27.790,- en de Superb Combi Comfort BusinessLine vanaf € 29.140,- De reeks omvat verder de nog luxere Ambition BusinessLine en Elegance BusinessLine.

Ook met de Škoda Octavia BusinessLine is leverbaar met 1.2 TSI (handgeschakeld en met DSG-automaat), de 1.4 TSI Greentech, de 1.6 TDI Greentech en 1.6 TDI Greenline geldt het gunstige bijtellingstarief van 20% en een A-label. De zuinigste variant is de Octavia Greenline, die net zoals de Superb Greenline een 77 kW (105 pk) en 250 Nm sterke 1.6 TDI onder de motorkap heeft. De CO2-uitstoot bedraagt 99 g/km.

Ook de Octavia 1.6 TDI Greentech gaat met deze diesel de weg op. Belangrijkste verschillen met de Greenline zijn de beschikbaarheid als Hatchback en als Combi (de Greenline is er alleen als Hatchback) en een uitstoot van 109 g/km. Daarmee komt de Greentech nog steeds in aanmerking voor 20% bijtelling. Voor wie in de Octavia tegen 20% bijtelling met benzinemotor en/of DSG-automaat wil rijden, zijn er de 1.2 TSI en 1.4 TSI Greentech.

Skoda

De Ambition BusinessLine verlaat standaard de Škoda-showroom met parkeersensoren achter, geïntegreerd full-colour navigatiesysteem, 15-inch lichtmetalen velgen, climate control, regensensor en cruise control. De Octavia Hatchback Ambition BusinessLine is er vanaf € 21.400,- en de Octavia Combi Ambition BusinessLine vanaf € 22.150,-.

Skoda Skoda
 
Websitewww.skoda.nl
Deel via