17 augustus 2011
Jaguar C-X16

Jaguar C-X16

Jaguar geeft schets C-X16 vrij

17 augustus 2011 | De Jaguar C-X16 concept car maakt zijn wereldwijde debuut. Als voorproefje geeft Jaguar nu een schets vrij van dit nieuwe model. tijdens de Internationale Automobil Ausstellung in Frankfurt (IAA). De C-X16 werd ontworpen door hetzelfde team dat de Jaguar XJ, XK en XF produceerde, onder leiding van Design Director Ian Callum. Het concept toont hoe toekomstige Jaguar sportauto's eruit kunnen zien.

Toen de C-X16 zijn voltooiing naderde, vertelde Ian Callum: "Belangrijke Jaguars zijn altijd mooi en vernieuwend en werpen een blik op de toekomst. De C-X16 concept car heeft ook de potentie om dat te doen, en tegelijk te verrassen, prikkelen en stimuleren".

Jaguar C-X16

Adrian Hallmark, Global Brand Director Jaguar Cars vulde aan: "Jaguar heeft ambitieuze plannen voor de toekomst. De C-X16 toont de diepte van onze ontwerp- en engineeringcapaciteiten om deze toekomstplannen werkelijkheid te maken. Ik kijk ernaar uit om deze nieuwste, spannende ontwikkeling tijdens de IAA met iedereen te delen".

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!