19 juli 2011
 

Dacia

Dacia introduceert Aniversare modellen

19 juli 2011 | Naast de Duster Aniversare introduceert Dacia nu ook twee extra rijk uitgeruste uitvoeringen van de Sandero en de Logan MCV. De Sandero en de Logan Série Limitée Aniversare bieden een aangepast interieur met diverse opties, tegen speciale prijzen. De nieuwe Aniversare-versies zijn leverbaar vanaf 1 augustus.

Eerder werd al de Duster Aniversare gepresenteerd; dit ter gelegenheid van het vijfjarige jubileum van Dacia in Nederland. De Sandero en Logan MCV Série Limitée Aniversare zijn gebaseerd op Dacia's Ambiance-uitrustingsniveau. aantrekkelijke keuze voor onder andere jonge kopers. Het uitrustingsniveau van de Ambiance is voor de Aniversare-versies aangevuld met nieuwe bekleding in grijs met witte details, interieurdetails in chroomkleur met satijnglans, een standaard radio/cd-speler met mp3-ondersteuning en stuurwielbediening, en mistlampen in de voorbumper.

Dacia

Optioneel kan daar voor 395 euro nog airconditioning aan toegevoegd worden. De Sandero Aniversare biedt de klant daarmee een voordeel van 900 euro en de Logan MCV Aniversare zelfs van 1.000 euro.

Het huidige Lauréate-interieur dat geleverd wordt op de Sandero en Logan MCV, wordt vervangen door het interieur van de Série Limitée Black Line. De standaarduitrusting, opties en versieprijzen blijven ongewijzigd. Het vernieuwde interieur is uitgesproken elegant dankzij de bekleding in antraciet en de interieurdetails in grijs met satijnglans. De Série Limitée Black Line wordt per 1 augustus stopgezet.

Dacia

Niet alleen de Dacia-range is vernieuwd, ook het radioaanbod is geüpgraded. Zo is de radio/CD-speler met MP3-ondersteuning optioneel beschikbaar in de Ambiance- en Lauréate-uitvoeringen. In de Lauréate-uitvoering heeft de radio tevens stuurwielbediening. De radio/cd-speler met MP3-ondersteuning en stuurwielbediening is standaard op de Aniversare.

Dacia Dacia
 
Websitewww.dacia.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!