19 juli 2011
 

Lexus

Lexus biedt extra garantie op alle modellen

19 juli 2011 | Lexus introduceert 'Extra Garantie'. Daarmee krijgen alle eigenaren van een (Lexus-) dealeronderhouden Lexus vanaf nu 10 jaar Mobiliteitsservice. Dit geldt ook als ze bijvoorbeeld al 8 jaar in hun Lexus rijden.

Extra Garantie is een optionele aanvulling op de standaard garantie van drie jaar. Deze is niet alleen af te sluiten voor nieuwe Lexus-bezitters, maar ook beschikbaar voor bestaande klanten. De voorwaarden zijn dat de Lexus niet meer dan 100.000 kilometer heeft gereden en dat de auto qua leeftijd nog in de standaard garantieperiode valt.

De garantie dekt niet alleen defecten aan de meeste mechanische of elektrische onderdelen, maar ook aan originele Lexus-accessoires die bij de eerste aflevering zijn gemonteerd.

Lexus

De Extra Garantie is voor twee periodes af te sluiten: 12 maanden met een maximum van 130.000 kilometer of 24 maanden met een maximum van 160.000 kilometer. De eigenaar van een Lexus is met een Extra Garantie van 24 maanden dus vijf jaar behoed voor onverwachte reparatiekosten.

Lexus biedt klanten de eerste tien jaar na aankoop een gratis Mobiliteitsservice. Dit houdt in dat Lexus-rijders tot tien jaar na aanschaf verzekerd zijn van hulp en ondersteuning bij pech, waar ze zich ook bevinden. Klanten kunnen 24 uur per dag contact opnemen met de Mobiliteitsservice. Dit aanbod geldt echter alleen voor automobilisten die hun auto volgens fabrieksschema bij een Lexus-dealer laten onderhouden. Na elke onderhoudsbeurt verlengt Lexus automatisch de gratis Mobiliteitsservice tot de volgende beurt. Dit aanbod geldt voor auto's van vier tot tien jaar oud.

Lexus
 
Websitewww.lexus.nl
Deel via