14 juli 2011
Land Rover Evoque

Land Rover Evoque

Range Rover Evoque nu al te beleven

14 juli 2011 | Met nog slechts enkele maanden te gaan tot de Nederlandse marktintroductie van de Range Rover Evoque in september, biedt Land Rover met de Evoque Experience de mogelijkheid om nu al uitgebreid kennis te maken met het nieuwe model. De Evoque Experience is een unieke belevingswereld waar geïnteresseerden alle facetten van de nieuwe Range Rover Evoque kunnen ontdekken.

De Evoque Experience vindt plaats op verschillende locaties over de hele wereld, waaronder één centraal in Nederland. De Evoque Experience is opgebouwd uit een aantal zones. Zone 1, met de naam 'Inspired by the City', vertelt het verhaal achter de auto: hoe de Range Rover Evoque is geïnspireerd door de meest opwindende steden ter wereld. Een display toont een grafisch verhaal van de LRX Concept en hoe deze is geïnspireerd door de stad. Verder toont een groot beeldscherm verschillende Evoque video's

Zone 2 is de 'Pulse of the City Plug-in'. Hier wordt het Pulse of the City project tot leven gebracht als een rijke, dynamische achtergrondwereld voor de Evoque Experience. Hier kunnen bezoekers het Pulse of the City project, inclusief de Nederlandse City Shapers Ellen ten Damme en Hans van Wolde, op een interactieve en betrokken manier ontdekken en verkennen. Ook kan men onderdeel worden van het project door inzichten over zichzelf en favoriete steden te delen.

Land Rover Evoque

In Zone 3, genaamd 'Meet the Evoque Coupé and Evoque', maakt men 'live' kennis met beide uitvoeringen van de Range Rover Evoque. De beide auto's zijn naast elkaar opgesteld, zodat bezoekers de overeenkomsten en verschillen direct kunnen zien. Bezoekers kunnen de twee uitvoeringen tot in detail bekijken en ontdekken, zowel van buiten als van binnen.

De vierde zone heeft als thema 'The Personalisation Bar'. Hier kunnen klanten zich via de interactieve film 'Being Henry' op een innovatieve en afwijkende manier laten informeren over de vele keuzemogelijkheden om de nieuwe Range Rover Evoque te personaliseren. De kijker bepaalt aan de hand van zijn keuzes zelf het verloop van de film en daarmee het exterieur en interieur van zijn Evoque.

Tot slot kan men in Zone 5, 'The Customisation Hub', een gedetailleerde configuratie van 'hun' Range Rover Evoque maken. Hier kunnen op interactieve wijze, via meerdere iMac configurators, de vele duizenden combinatiemogelijkheden van motoren, uitvoeringen, interieurthema's, opties en accessoires worden geselecteerd. Het resultaat is een virtuele Evoque, volledig naar wens van de klant.

Land Rover Evoque

Vanwege het unieke karakter kunnen bezoekers deze belevingswereld alleen optimaal beleven bij een niet te groot aantal aanwezigen. Om die reden kan de Evoque Experience alleen op afspraak worden bezocht. Geïnteresseerden kunnen daarvoor contact opnemen met hun lokale Land Rover dealer.