20 juni 2011
 

Audi

Audi beloont creatieve duurzame vindingen

20 juni 2011 | Audi organiseert voor de tweede keer de Audi Production Award. Daarbij zijn studenten, ingenieurs en onderzoekers uitgenodigd om nieuwe ideeën op het gebied van autoproductie aan te leveren. Het thema van dit jaar is efficiënt gebruik van grondstoffen. Meedoen loont: de prijzenpot bevat naast exclusieve fabrieksbezoeken ook een bedrag van 10.000 euro.

Een zo efficiënt mogelijk gebruik van grondstoffen staat bij Audi hoog op de agenda. De insteek daarbij is bijzonder breed. Grondstoffen (staal bijvoorbeeld) worden toegepast in auto's, maar worden ook gebruikt bij het productieproces (water). Met de Audi Production Award wil Audi studenten, ingenieurs en onderzoekers aanmoedigen met nieuwe ideeën te komen waardoor nog efficiënter gebruik gemaakt kan worden van deze in meerdere opzichten kostbare grondstoffen.

Audi

Deelname staat open voor studenten, ingenieurs en onderzoekers uit alle landen. En het maakt niet uit of ze individueel of in groepsverband werken. Het gaat uiteindelijk om de ideeën die echt potentieel hebben. En die ideeën worden uiteraard beloond. Alle finalisten worden bijvoorbeeld uitgenodigd voor een tweedaags bezoek aan het hoofdkwartier van Audi in Ingolstadt. Daarbij zal volop gelegenheid zijn om onderling concepten en ervaringen uit te wisselen. Bovendien kunnen de finalisten waardevolle contacten op doen tijdens de zogenaamde 'expert workshop' met het management van Audi.

Inzenden van ideeën kan tot en met 30 september aanstaande. Alle informatie over de procedure is te vinden op Audi.de.

Audi
 
Websitewww.audi.de/de/brand/
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!