15 juni 2011
Audi Q3

Audi Q3

Audi Q3 via Twitter te bestellen

15 juni 2011 | Audi begint op 15 juni met de Q3 "TwitterTour". Middels een bericht op micro-blog website "Twitter" is het mogelijk om de SUV ruim voor de marktintroductie te bestellen voor een bijzondere kennismaking. Daarbij wordt de Audi Q3 compleet met showroom voor de deur afgeleverd. Bovendien maken alle deelnemers kans op drie weken gratis rijden in de nieuwe Q3.

Om mee te doen dient de Twitter-gebruiker "@AudiQ3ontour" te volgen en vervolgens de tweet "Stuur de #AudiQ3ontour bij mij langs in [plaatsnaam]" te versturen. Door dat te doen, maken deelnemers kans op een persoonlijke kennismaking met de Audi Q3.

Audi Q3

De auto wordt dan tussen 15 en 24 juni in een mobiele showroom op het aangegeven adres voor de deur geparkeerd. Zodoende is het mogelijk om de auto als een van de eersten in Nederland te zien. Uiteraard kunnen ook toevallige passanten dan kennis maken et de auto. En zo maakt de nieuwe Q3 ruim voor de marktintroductie (in september) ook een door twitter gestuurde tour door heel Nederland.

De twittertour is vooral bestemd voor de echte liefhebbers. De allervroegste vogels onder deze liefhebbers maken bovendien kans op drie weken gratis rijden in de nieuwe Audi Q3. Om dat voor elkaar te krijgen, dienen deelnemers zichzelf met de Q3 te laten fotograferen, de foto op Facebook te plaatsen én te "taggen". Daarbij dienen ze een zo origineel mogelijk onderschrift bij de foto te plaatsen. Hoe origineler, des te groter de kans op drie weken gratis rijden in de nieuwe Q3.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!