10 juni 2011
 

Kia

Kia introduceert Brooklyn modellen

10 juni 2011 | Met de Venga Brooklyn en cee'd Brooklyn heeft Kia per direct twee nieuwe uitvoeringen aan het modelprogramma toegevoegd. Brooklyn is een nieuwe naam binnen de Kia-gelederen die staat voor luxe en comfort.

In het geval van de cee'd Brooklyn 1.4 CVVT betekent dit standaard cruise control, mistlampen vóór, een lederen stuurwiel en pookknop, full map navigatie, Bluetooth-connectiviteit, een achteruitrijcamera en 16 inch lichtmetalen velgen met 205/55R16 banden. Deze zaken leveren een klantvoordeel van € 2.000,- op.

In het geval van de Venga 1.4 CVVT bestaat het Brooklyn-pakket, met een voordeel van € 1.895,-, uit cruise control met een speed limiter, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, portiergrepen en buitenspiegels in carrosseriekleur, een armsteun vóór, mistlampen vóór, full map navigatie inclusief Bluetooth-connectiviteit, bediening vanaf het stuurwiel en een achteruitrijcamera.

Kia

Aanvullend op het directe klantvoordeel op beide modellen heeft Kia in samenwerking met Kia Finance een financieringsaanbod voor de twee Brooklyn-uitvoeringen ontwikkeld. Als gevolg daarvan zijn deze Venga en cee'd al leverbaar vanaf respectievelijk € 5.995,- en €  6.995,-. Deze bedragen zijn gebaseerd op een aanbetaling van 30% op de nieuwe auto of de inruilprijs van de oude auto. Rijklaarmaakkosten, metalliclak en overige afleverkosten zijn in deze prijsstelling reeds inbegrepen.

In dit financieringsaanbod is op de resterende 70% bovendien een gratis uitgestelde betaling tot 2013 van toepassing. Op 1 januari 2013 maken kopers vervolgens de keuze om het restantbedrag ineens te voldoen, of om over te gaan op een financiering over 36 maanden tegen een maandbedrag van € 249,-.

Kia
 
Websitewww.kia.nl
Deel via