7 juni 2011
 

Kia

7 jaar garantie nu ook op Kia occasions

7 juni 2011 | Kia Nederland heeft het programma van het occasionlabel 'Kia Top Selectie' volledig herzien en de garantievoorwaarden grotendeels in lijn gebracht met die op nieuwe auto's. Alle goedgekeurde Kia Top Selectie occasions hebben met terugwerkende kracht vanaf de eerste toelatingsdatum zeven jaar garantie. Een gebruikte auto van 3 jaar oud uit de Kia Top Selectie, heeft dus nog 4 jaar garantie te gaan.

Voordat de Kia-occasions in aanmerking komen voor de nieuwe garantie worden de auto's door de dealer uitgebreid en grondig op 105 punten gekeurd. De auto's mogen niet ouder dan vijf jaar zijn en de (door NAP gegarandeerde) kilometerstand mag de 130.000 niet zijn gepasseerd. Uiteraard is de volledige onderhoudshistorie van de auto bekend.

Kia

In tegenstelling tot de garantie op een nieuwe Kia is de Kia Top Selectie garantie van zeven jaar niet overdraagbaar naar een eventuele volgende eigenaar.

Thomas Pril, Sales Director bij Kia Motors Nederland: "De unieke zeven jaar Kia-garantie is een belangrijke pijler onder het succes van Kia op de Nederlandse markt. Dit geldt voor al onze nieuwe auto's, maar de consument verwacht méér van ons. Daarom hebben wij besloten om ook voor gebruikte Kia's met de beste garantie van Nederland te komen. Met tot zeven jaar garantie, waar andere merklabels slechts één of twee jaar bieden, onderscheiden we ons nu ook op de markt voor gebruikte auto's".

Kia
 
Websitewww.kia.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!