20 mei 2011
Volkswagen Amarok

Volkswagen Amarok

Verlengde wielbasis voor VW Amarok dubbele cabine

20 mei 2011 | De vierdeurs Volkswagen Amarok Pick-Up is vanaf september ook leverbaar met verlengde wielbasis en een extra ruime laadbak. Door deze opzet biedt de Amarok met grijs kenteken plaats aan maximaal vijf personen. In deze nieuwe uitvoering is de Amarok leverbaar vanaf 26.300 euro exclusief BTW en BPM.

De verlengde wielbasis van de vierdeurs Amarok Dubbele Cabine komt volledig ten goede aan de ruimte van de laadbak. De lengte van de laadbak is ten opzichte van de reguliere versie met 31 cm toegenomen tot 1,865 meter. Door deze extra lengte is het ruimteaanbod en het gebruiksgemak van de versie met verlengde wielbasis groter.

In tegenstelling tot de Amarok Plus Cabine met standaard wielbasis en grijs kenteken, biedt de nieuwe uitvoering met verlengde wielbasis plaats aan vijf inzittenden.

Volkswagen Amarok

In technisch opzicht is de Amarok Dubbele Cabine met verlengde wielbasis identiek aan de overige modellen. Dat betekent ook dat hij leverbaar is met keus uit twee 2,0-liter TDI-motoren (90 kW of 120 kW) en dat de klant kan kiezen tussen voorwielaandrijving, 4Motion permanente vierwielaandrijving of 4Motion inschakelbare vierwielaandrijving. Ook deze nieuwe uitvoering van de Amarok is er als Easyline, Trendline en Highline.

De levering van de Amarok Dubbele Cabine met verlengde wielbasis start in september.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!