11 mei 2011
 

Chevrolet

Chevrolet start Airco Check campagne

11 mei 2011 | Chevrolet heeft deze maand een omvangrijke Airco Check campagne voor alle klanten gelanceerd. Onder de slogan 'Doe vóór vertrek de gratis Airco Check' kunnen klanten van Chevrolet met de lange vakantiereis naar zonnige oorden in het verschiet tot en met 31 juli aanstaande het airconditioningsysteem van hun auto gratis op een correcte werking laten controleren bij de Chevrolet-dealer. Men kan ook gebruik maken van de tijdelijke Airco Reiniging of Full Airco Service aanbiedingen.

De Airco Check die Chevrolet-rijders tot eind juli kunnen laten uitvoeren is geheel gratis en bestaat uit een controle van de juiste werking van het aircosysteem, een visuele inspectie en een controle op lekkage. Iedereen die deze Airco Check laat uitvoeren en daarvoor een afspraak met zijn dealer plant via ChevroletAircoCheck.nl ontvangt van de dealer een zonnescherm voor in de auto, om het hoofd extra koel te houden.

Aanvullend op de gratis Airco Check biedt Chevrolet zijn klanten tevens de mogelijkheid om het airconditioningsysteem te laten reinigen (Airco Reiniging) of zelfs een complete servicebeurt aan het systeem te laten uitvoeren via de Full Airco Service. De Airco Reiniging kost tijdelijk € 39,- en bestaat uit een temperatuurmeting, desinfectering en reiniging.

Chevrolet

Bij de Full Airco Service wordt het complete systeem onder handen genomen en gereinigd, het koelmiddel wordt gerecycled en bijgevuld, het systeem wordt gedesinfecteerd en de compressorolie van het airconditioningsysteem wordt gecontroleerd en bijgevuld. De tijdelijke actieprijs van deze Full Airco Service van Chevrolet bedraagt € 139,-.

Chevrolet-rijders kunnen zich tot en met 31 juli aanstaande voor de gratis Airco Check aanmelden op ChevroletAircoCheck.nl.

Chevrolet
 
Websitewww.chevroletaircoche
Deel via