12 mei 2011
 

Nissan

Nissan stunt met 0% financieringsrente en hoge inruilpremies

12 mei 2011 | Onder het motto 'Voor je 't weet, ben je verkocht!' hebben de Nissan-dealers tot en met 31 mei allerlei spectaculaire aanbiedingen. Deze lopen uiteen van 0% financieringsrente tot 1500 euro extra inruilpremie.

Op diverse modellen geldt een aanbieding van 0% financieringsrente. Op de Nissan Pixo bijvoorbeeld: deze BPM- en wegenbelastingvrije stadsauto met A-label is te koop vanaf 7.999 euro. De Acenta-uitvoering met airconditioning is er vanaf 8.899 euro, inclusief 600 euro voordeel én 0% rente. Wie nu een nieuwe Nissan Note (prijzen vanaf 16.000 euro) aanschaft, profiteert eveneens van 0% financieringsrente.

Ook de nieuwe Nissan Micra met een vanafprijs van 11.200 euro is tot en met 31 mei aan te schaffen met 0% financieringsrente. Binnenkort is de nieuwe Nissan Micra ook verkrijgbaar in DIG-S (supercharger) uitvoering, zonder BPM en met 14% bijtelling.

Nissan

Maar er is meer voordeel tijdens de 'Voor je 't weet, ben je verkocht'-weken. Kopers van een nieuwe Nissan Juke kunnen bijvoorbeeld kiezen uit vier gratis accessoirepakketten.

Ook op de Qashqai gelden diverse aanbiedingen. Leaserijders kunnen deze crossover met 20 procent bijtelling nu rijden voor 449 euro per maand, inclusief een "wifi by Nissan Free"-pakket. Particulieren die een Qashqai aanschaffen, krijgen van Nissan een extra inruilpremie van 1.500 euro voor hun huidige auto en betalen 1,9% rente op een eventuele financiering. Voor de Qashqai+2, die plaats biedt aan zeven personen, geldt hetzelfde aanbod.

Nissan
 
Websitewww.nissan.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!