5 mei 2011
Honda Civic Hybrid

Honda Civic Hybrid

Nieuwe uitvoeringen Honda Civic Hybrid

5 mei 2011 | Honda introduceert twee nieuwe uitvoeringen van de Civic Hybrid: de Business Mode en de Black Mode. Beide uitvoeringen bieden een rijker uitrustingsniveau met onder andere lederen bekleding en navigatie. En net als elke andere Civic Hybrid zijn ook deze nieuwe uitvoeringen vrij van motorrijtuigenbelasting en geldt het bijtellingstarief van slechts 14 procent.

Honda rust de Civic Hybrid Business Mode standaard uit met metallic lak en een in het dashboard geïntegreerd navigatiesysteem. Voor een zo duidelijk mogelijke weergave is dat voorzien van een groot 7-inch kleurenscherm. In het geheugen van 8 GB staan 33 landen voorgeprogrammeerd. Het systeem is bovendien voorzien van Bluetooth-technologie voor handsfree bellen en een USB-aansluiting voor bijvoorbeeld een iPod.

Honda Civic Hybrid

De tweede nieuwe uitvoering van de Civic Hybrid, de Black Mode, levert Honda exclusief in de kleur Crystal Black Pearl. Tevens is de auto voorzien van lichtmetalen 16-inchwielen. De standaard zwart lederen bekleding geeft het interieur een extra luxe uitstraling.

De prijzen van de Civic Hybrid Black Mode beginnen net als die van de Business Mode bij 25.990 euro. Beide uitvoeringen zijn per direct leverbaar.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!