28 april 2011
 

Ferrari

Ferrari start nieuw onderhoudsprogramma

28 april 2011 | Ferrari introduceert het "Ferrari Genuine Maintenance" programma, waarbinnen ongeacht het aantal gereden kilometers alle vaste onderhoudsbeurten gedurende zeven jaar worden vergoed. Het programma is gekoppeld aan alle nieuwe Ferrari's California, 458 Italia en FF en wordt zonder extra kosten aan Ferrari-klanten aangeboden.

Het "Ferrari Genuine Maintenance" programma voorziet in alle standaard onderhoudselementen zoals omschreven in het serviceprogramma, en is overdraagbaar op een nieuwe koper wanneer de auto van eigenaar wisselt. Het programma is ontwikkeld op basis van een jaarlijkse onderhoudsbeurt gedurende zeven jaar. Maar aangezien er geen sprake is van een kilometerbeperking, kunnen eigenaren die de service-intervals op basis van gereden kilometers bereiken (iedere 20.000 kilometer), hun auto vaker dan eenmaal per jaar laten onderhouden.

Ferrari

Het Ferrari Genuine Maintenance programma wordt standaard gekoppeld aan alle Ferrari California-, 458 Italia- en FF-modellen die sinds 15 maart 2011 zijn en worden afgeleverd en het wordt enkel verstrekt door het officiële Ferrari servicecentrum netwerk. Het programma voorziet er in dat:

  • auto's worden onderhouden in overeenstemming met Ferrari's aanbevolen onderhoudsschema
  • veiligheids- en milieunormen worden gerespecteerd gedurende de periode
  • de restwaarde van de auto voor de oorspronkelijke en opvolgende eigenaren wordt verbeterd
Ferrari
 
Websitewww.ferrari.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!