28 april 2011
 

Volvo

Volvo lanceert Ocean Race Editions

28 april 2011 | In het najaar start de meest spectaculaire race op het water, de Volvo Ocean Race. Volvo introduceert daarom voor de vierde keer een serie Ocean Race Editions. Deze speciale uitvoeringen van de V60, de XC60, de V70 en de XC70 debuteerden tijdens de Autosalon van Genève en staan vanaf juni bij de dealer in de showroom.

De Volvo Ocean Race Editions zijn leverbaar in de exterieurkleuren Volvo Ocean Blue II of Electric Silver. Ze zijn vanbuiten verder te herkennen aan de speciaal voor deze uitvoeringen bestemde lichtmetalen wielen, chromen details en het Volvo Ocean Race-embleem op het voorspatbord.

Volvo

In het interieur valt de exclusieve lederen bekleding op, waarbij de koper de keuze heeft uit de kleuren off-black en soft beige. Er zijn diverse subtiele details die verwijzen naar het zeilen. De stiksels van de lederen bekleding zijn op de zeilwereld geïnspireerd en de aluminium details op de matten lijken op gevlochten touw.

Andere verwijzingen naar de Volvo Ocean Race zijn te vinden op de afdekhoes van de bagageruimte en op het opstartscherm van de HMI (Human Machine Interface), waarop het logo van de zeilwedstrijd is te zien. Ook de tekst Volvo Ocean Race op de instaplijsten laat geen twijfel bestaan over welke uitvoering het betreft. De Volvo Ocean Race Edition-uitvoeringen zijn te combineren met elke voor het desbetreffende model leverbare krachtbron.

Volvo

Prijzen:

  • V60 Ocean Race Edition vanaf €39.440,-
  • XC60 Ocean Race Edition vanaf €50.145,-
  • V70 Ocean Race Edition vanaf €42.645,-
  • XC70 Ocean Race Edition vanaf €50.445,-
Volvo Volvo
 
Websitewww.volvocars.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!