19 april 2011
 

Volvo Concept Universe

Volvo toont Concept Universe in Shanghai

19 april 2011 | Tijdens een persconferentie op de Shanghai Auto Show presenteerde Volvo vandaag de Concept Universe. Het is Een designstudie van een toekomstige luxe sedan. "Shanghai is dé plek op de wereld waar een introductie van deze concept op zijn plaats is. Speciaal voor de klanten die gesteld zijn op een hogere mate van luxe", aldus Stefan Jacoby, president en CEO van Volvo Car Corporation.

<<I>"Met deze design studie zetten we de volgende stap op het geboied van luxe sedans", zei Stefan Jacoby voordat hij de Concept Universe onthulde. Hij vervolgt: "We zijn erg benieuwd naar de reacties van het Chinese publiek en luisteren hier goed naar. Natuurlijk tonen we de Concept Universe hierna ook live aan de rest van de wereld".

Volvo Concept Universe

Tijdens de persconferentie maakt Jacoby tevens bekend dat Volvo Cars bezig is met de ontwikkeling van een nieuw platform, genaamd SPA: Scalable Platform Architecture.

Stefan Jacoby maakte tenslotte bekend dat de verkoopcijfers van Volvo met 106,827 auto's in het eerste kwartaal van 2011, een van de betere scores zijn uit de geschiedenis van Volvo.

Volvo Concept Universe Volvo Concept Universe
 
Websitewww.volvocars.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!