25 maart 2011
 

Audi

Audi Club te gast in Moordrecht

25 maart 2011 | De Nederlandse afdeling van de Audi Club International is op zaterdag 2 april aanstaande te gast bij Audi van Beynum in Moordrecht. De bijeenkomst biedt clubleden de gelegenheid ervaringen uit te wisselen én actief aan de slag te gaan met hun (semi)klassieke Audi-, NSU- en DKW-modellen. Op 8 en 9 april viert Audi dealer Van Beynum de opening van het nieuwe pand. Bij die gelegenheid viert de nieuwe Audi A6 zijn nationale première.

Op de bijeenkomst van de Audi Club International Nederland wordt een groot aantal bijzondere Audi-, NSU- en DKW-modellen verwacht. Eén van de topstukken is een DKW F12 Cabriolet uit de jaren '60 van de vorige eeuw.

Audi

Ter gelegenheid van de bijeenkomst stelt Audi van Beynum de werkplaats beschikbaar voor de trotse bezitters van de (semi)klassieke modellen. Onder begeleiding van professionele technici kunnen de eigenaren van de auto's dan zelf sleutelen aan hun pronkstukken. Deze 'sleuteldag' is ook gratis toegankelijk voor degenen die graag een unieke verzameling auto's van de merken Audi, DKW en NSU willen zien.

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 april verzorgt Audi van Beynum Open Dagen ter ere van de opening van de compleet nieuwe "Audi Terminal" op het bedrijventerrein Gouwe Park in Moordrecht. De Open Dagen bij Audi van Beynum krijgen extra glans door de aanwezigheid van een bijzondere 'special guest': de compleet nieuwe Audi A6 viert hier zijn Nederlandse première.

Audi
 
Websitewww.aci-nl.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!