25 februari 2011
Nissan Leaf (2011 - 2017)

Nissan Leaf (2011 - 2017)

Nissan start fotocompetitie voor Leaf

25 februari 2011 | Dag benzine, dag diesel, hallo elektriciteit: de Nissan Leaf is er! De eerste elektrisch rijdende Nissans zijn onlangs in Nederland gearriveerd. Over een paar weken gaan ze de weg op. Om het afscheid van de benzine- en dieselauto makkelijker te maken, organiseert Nissan een fotowedstrijd op Facebook. De hoofdprijs: een lang weekend rijden met de Nissan Leaf nog voordat de auto officieel te koop is.

De competitie vraagt meer dan alleen het insturen van een mooi of grappig plaatje: deelnemers moeten zelf een originele afscheidskaart maken met hun huidige auto als onderwerp. Wie zegt op ludieke wijze zijn of haar 'oude' vierwieler gedag? De inzending die op 16 maart de meeste stemmen heeft, pakt de hoofdprijs.

Nissan Leaf (2011 - 2017)

Nissan startte de Leaf-fotocompetitie kort na de onthulling van de Nissan Leaf in Science center NEMO. In dit Amsterdamse museum is de auto het middelpunt van een nieuwe expositie over elektrisch rijden in Nederland. Binnenkort rijden de eerste Nissans Leaf door de straten van de hoofdstad. In totaal honderd exemplaren zijn voor Amsterdam gereserveerd, als onderdeel van een pilotproject van Nissan en de gemeente Amsterdam. In juni start de levering van de auto.

De winnaar van de Nissan Leaf-fotowedstrijd op Facebook hoeft zo lang niet te wachten: al in maart kan hij of zij de sleutels van de Leaf ophalen om een lang weekend met de auto te rijden.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!