27 januari 2011
 

McLaren MP4-12C

McLaren MP4-12C komt naar Nederland

27 januari 2011 | Het Engelse sportwagenmerk McLaren heeft de Belgische Ginion Group aangesteld als importeur voor zijn sportwagens in Nederland. De Ginion Group vertegenwoordigt McLaren ook in België en Luxemburg. Na een langdurige selectieprocedure heeft McLaren de Ginion Group benoemd tot een van zijn 13 Europese partners.

Als multi-brand dealer vertegenwoordigt de Ginion Group in België de merken Maserati, Ferrari, Volvo, BMW en Mini. Tevens is de organisatie exclusief distributeur van Rolls-Royce voor België en Luxemburg.

Stéphane Sertang, Voorzitter van de Ginion Group: "Het is een eer dat wij zo'n mooi merk in de Benelux mogen vertegenwoordigen. McLaren bestaat al 45 jaar en heeft een ongekende reputatie opgebouwd, eerst in de Formule 1 en Endurance-racerij, later met zijn straatauto's. De nieuwe McLaren wordt heel bijzonder door toepassing van innovatieve techniek. De MP4-12C zal sneller, lichter, zuiniger en exclusiever zijn dan de modellen waar hij mee gaat concurreren".

McLaren MP4-12C

De Ginion Group is uit meerdere gegadigden door McLaren gekozen om het merk te vertegenwoordigen in de Benelux. De organisatie zal dat doen vanuit een nieuw onderkomen in Brussel. Christian Marti, McLaren Regional Director Europe: "Wij zijn erg blij met de Ginion Group voor McLaren. Om onderdeel uit te kunnen maken van de McLaren–familie is het belangrijk dat onze partners de klanten, de technische innovatie van de producten en het merk begrijpen. Ginion Group is om die redenen een logische partij om McLaren te vertegenwoordigen".

De McLaren MP4-12C zal eind maart op een exclusief evenement worden gepresenteerd in Nederland. De levering van de eerste klantverkochte auto's zal rond de zomer plaatsvinden. De Nederlandse prijzen van de McLaren MP4-12C zijn nog niet bekend.