19 januari 2011
 

Reparatiebuddy

Reparatiebuddy.nl koppelt klanten en garages

19 januari 2011 | Vandaag is de website ReparatieBuddy.nl gelanceerd. Op deze online marktplaats voor reparaties kunnen bezitters van een voertuig een verzoek tot reparatie plaatsen. Ingeschreven garages en monteurs krijgen automatisch bericht van een reparatie binnen hun regio en kunnen reageren op een oproep.

De nieuwe website biedt zowel de eigenaar van een voertuig als de vakspecialist ruimte om transparant zaken te doen. Een voertuigeigenaar kan exact aangeven welke reparatie moet worden uitgevoerd en een garage of monteur kan hier gedetailleerd een aanbieding op uitbrengen.

Na een uitgevoerde reparatie geeft de voertuigeigenaar een beoordeling over de garage of monteur die de reparatie heeft uitgevoerd. Zo kunnen voertuigeigenaren die een aanbieding ontvangen zich een beeld vormen van de prestaties van een garage of monteur.

Reparatiebuddy

Overigens is de website niet alleen bestemd voor het onderhoud aan auto's, ook eigenaren van motorfietsen en caravans kunnen gratis een reparatie plaatsen op de website.'

Een aangesloten garage of monteur betaalt een lage maandelijkse bijdrage plus 0,50 cent per uitgebracht bod. Reparatiebuddy.nl streeft ernaar om voertuigbezitters op een zeer eenvoudige wijze in contact te brengen met de juiste garage of monteur.

Reparatiebuddy
 
Websitewww.reparatiebuddy.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!