20 januari 2011
 

Chevrolet

Chevrolet geintroduceerd in Zuid Korea

20 januari 2011 | Chevrolet, GM's grootste merk wereldwijd, heeft bekendgemaakt dat het op de markt zal komen in Zuid Korea. Daarnaast heeft GM Daewoo aangekondigd dat zijn naam aan het einde van het eerste kwartaal van 2011 gewijzigd zal worden in GM Korea Co.

Uit GM's marktonderzoek blijkt dat er een grote publieksacceptatie is van het merk Chevrolet in Zuid Korea. "Deze nieuwe groeimogelijkheid zal ons in staat stellen in geheel nieuwe marktsegmenten actief te zijn en onze klanten meer keuzes te bieden dan ooit tevoren. Dit zal resulteren in een goede toekomst voor onze onderneming, onze medewerkers en onze dealers", zei Mike Arcamone, President en CEO van GM Daewoo.

Dit jaar zal GM zijn meest agressieve productlancering ooit ontplooien in Zuid Korea en zal een modelprogramma met acht nieuwe modellen worden geïntroduceerd. Tot het nieuwe Chevrolet productportfolio behoren de Chevrolets Camaro, Orlando, Aveo en Captiva.

Chevrolet

"Met de belangrijke veranderingen die wij vandaag hebben aangekondigd is een aantal doelstellingen gedefinieerd: het vergroten van onze thuisverkopen en ons marktaandeel, het genereren van extra revenuen, het versterken van de relatie met onze klanten, het creëren van nieuwe banen en het uitbreiden van onze aanwezigheid in Korea", zei Arcamone.

GM's activiteiten in Zuid Korea hebben sinds 2004 een belangrijke rol gespeeld bij het design, de engineering en de fabricage van een nieuwe reeks mini, kleine en compacte modellen van Chevrolet voor markten wereldwijd.

Chevrolet
 
Websitewww.chevrolet.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!