14 januari 2011
Jaguar XF (2007 - 2015)

Jaguar XF (2007 - 2015)

Jaguar introduceert XF 5.0 V8 Portfolio Edition

14 januari 2011 | De Jaguar XF is tijdelijk beschikbaar als "5.0 V8 Portfolio Edition". Deze uitvoering kenmerkt zich door een aantal opties, die tijdelijk in een gecombineerd pakket worden aangeboden. Het consumentenvoordeel bedraagt 8.760 euro.

De nieuwe Jaguar XF 5.0 V8 Portfolio Edition is met € 99.890,- niet alleen lager geprijsd, maar ook rijker uitgerust dan het model waarop hij is gebaseerd; dit is de XF 5.0 V8 Portfolio, de meest luxe XF-uitvoering met de 5.0 liter V8 benzinemotor. De luxe van de XF Portfolio komt onder andere tot uiting in de keuze voor zacht gelooid leder met dubbele stiksels en de unieke dashboardafwerking in Figured Ebony.

Voor de Portfolio Edition heeft Jaguar standaardvoorzieningen geselecteerd, die zorgen voor nog meer comfort en veiligheid. In de eerste categorie valt het weergaloze Bowers & Wilkins 440W Surround Sound System, inclusief Portable Audio Interface. De installatie is bovendien voorzien van Digital Audio Broadcasting (DAB), wat staat voor een kristalheldere digitale radio-ontvangst.

Jaguar XF (2007 - 2015)

Even comfortabel als veilig is het Parking Aid Package, dat bij het achteruitrijden in de auto de beelden toont van de camera die zich aan de achterzijde bevindt. Daarnaast is de auto voorzien van Bi-Xenon koplampen en een verwarmde voorruit. Ook het stuurwiel is verwarmd, terwijl de automatische luchtrecirculatie de klimaatbeheersing in de auto nog verder verbetert. Bovendien is Blind Spot Monitor standaard, een systeem dat waarschuwt wanneer er zich een auto bevindt in de dode hoek van het blikveld van de bestuurder.

De Jaguar XF 5.0 V8 Portfolio Edition is leverbaar in alle voor de XF Portfolio beschikbare exterieur- en interieurkleuren. Ook de normaal beschikbare opties voor de Portfolio zijn voor de Portfolio Edition tegen meerprijs leverbaar.