7 januari 2011
 

Volvo

Volvo introduceert eigen occasion-label

7 januari 2011 | Volvo lanceert "Volvo Selekt", het nieuwe Europese programma voor Volvo-occasions van topkwaliteit. Volvo Selekt-rijders wordt hoogstaande service, twaalf maanden garantie, de privileges van het Volvo Card-programma én een tevredenheidsgarantie in het vooruitzicht gesteld.

Om in aanmerking te komen voor het Volvo Selekt-label moeten occasions aan een aantal eisen voldoen. Ze zijn maximaal vijf jaar oud, hebben minder dan 150.000 kilometer op de teller staan, hebben een volledig bekende onderhoudshistorie en zijn geïnspecteerd door geauthoriseerde Volvo-technici. Volvo Selekt-auto's hebben aan de hand van een checklist meer dan honderd tests doorstaan zodat ze gegarandeerd uitstekend scoren op de punten veiligheid, prestaties en uiterlijk.

Ook zijn ze voorzien van de laatste software-upgrades van het motormanagement, de aandrijflijn en overige electrische systemen. Voor reparaties worden alleen originele onderdelen gebruikt, zodat de auto 100 procent Volvo is en blijft.

Volvo

Bovenop de volledige en in heel Europa geldende garantie zit op elke Selekt-auto een tevredenheidsgarantie. Als een klant binnen dertig dagen of 1.500 kilometer niet tevreden is over zijn "Volvo Selekt"-occasion, dan kan hij zijn auto bij dezelfde Volvo-dealer ruilen voor een andere auto.

Ook heeft iedere Volvo Selekt-rijder Volvo Assistance: een pechhulpverlening in binnen- en buitenland. Of het nu gaat om een lekke band of een aanrijding, bij noodgevallen belooft Volvo Assistance overal in Europa, 24 uur per dag hulpverlening.

Het Volvo Selekt-label wordt vanaf 1 januari exclusief gevoerd door alle officiële Volvo-dealers. Ze zijn officieel gecertificeerd en goed voorbereid door middel van een strikt kwalificatie progamma. Tevens worden ze regelmatig geaudit door een onafhankelijk testinstituut.

Volvo

Tevens ontvangen de Volvo Selekt-rijders de Volvo Card, waarmee zij profiteren van diverse exclusieve privileges. Ze ontvangen bijvoorbeeld twee keer per jaar het Volvo-magazine LIV en ze hebben toegang tot de Volvo Card-website met aanbiedingen en arrangementen.

Volvo Volvo
 
Websitewww.volvocard.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!